L'FC Andorra goleja la Muntanyesa i segueix invicte (0-5)

L’FC Andorra va sumar ahir el tercer triomf de la pretemporada després d’imposar-se per 0-5 a la Muntanyesa de Tercera Divisió en un duel que va tenir presència de públic a les graderies seguint les directrius sanitàries de la Generalitat de Catalunya

El partit es va posar de cara ben ràpid per als tricolors amb el 0-1 de Casadesús als deu minuts de partit després d’un xut des de la frontal de l’àrea, i precisament el balear va assistir Sergi Serrano al minut 22 per anotar el 0-2 amb què es va arribar al descans. A la represa, Nacho Castro va moure la banqueta canviant gairebé tota l’alineació, però els del Principat van seguir manant i van arrodonir la victòria amb tres dianes més. Carlos Martínez va fer el tercer, David Martín va anotar el 0-4 amb un tir de cullera després d’una desmarcada, i Iker Goujon va tancar la golejada culminant una jugada individual, en què va marxar de tres defenses, amb un xut col·locat al pal.

Els tricolors disputaran avui un nou duel de pretemporada, en aquest cas contra un rival de la seva lliga, el CE L’Hospitalet, a partir de les 19.00 hores.