cursa d'obstacles

Encamp es consolida com “la millor cursa d'Europa”

L’organització lloa la prova encampadana, i el nou traçat urbà rep elogis tot i les crítiques prèvies que hi havia hagut

Encamp es consolida com “la millor cursa d'Europa”Marc Basco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp va acollir ahir la segona de les tres jornades de competició de l’Spartan Race en una prova que any rere any segueix enamorant els espartans, i que s’ha convertit en la referència a Europa, segons els organitzadors. El director de Spartan Race Espanya, Ángel Sanz, va manifestar que “ja estava consolidada i per nosaltres és molt especial. Per mi ja era abans la millor cursa d’Europa, i si a sobre hem millorat, això vol dir que encara ho és més”, i va afegir que “està molt consolidada, i ha passat d’una cursa espartana a una experiència espartana de divendres a diumenge”.

Tot i la polèmica que va haver-hi en un primer moment amb el canvi d’ubicació, organització i participants van mostrar la seva satisfacció amb el nou traçat. Sanz va assenyalar que “està a l’altura de l’anterior i, fins i tot, el supera”, i la cònsol Major d’Encamp, Laura Mas, va destacar que “està sent tot un èxit i els participants estan gaudint de les vistes, muntanya i poble”. Finalment, un dels guanyadors d’ahir, el català Albert Soley, que va guanyar la prova beast, va manifestar que “a Grau Roig m’agradava, aquí també, i aquest nou circuit no té res a envejar perquè és una zona més de bosc, amb molt desnivell i ha estat espectacular”.

A més de Soley, els vencedors de la jornada d’ahir van ser Ona Sociats, que es va endur la prova beast femenina. Pel que fa a l’ultra, Jonathan García va guanyar en homes, i Clàudia Barbosa en dones. Avui es disputa la super.

tracking