curses de muntanya

Els germans Casal lideren La Sportiva Andorra Trail

Els germans Casal lideren La Sportiva Andorra TrailLA SPORTIVA ANDORRA TRAIL

Els germans Marc i Òscar Casal van endur-se la primera de les dues etapes de La Sportiva Andorra, celebrada entre Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria, i lideren la classificació general de la prova de dos dies. Els corredors de la FAM van completar els 29 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu en 4 h 00’53”, i van superar Javier Barea i Raúl Guillen (4 h 16’02”) i Ignasi Ferrer i Albert Llonch (4 h 24’27”).

Pel que fa a la competició femenina, les millors de la primera etapa i líders de la general van ser Queralt Riba i Roser Espanyol amb 4 h 47’29”, seguides per Clàudia Temps i Sabrina Solana i Montse Martínez i Núria Domínguez. Avui es disputarà la segona de les etapes de La Sportiva Andorra Trail entre Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany amb un recorregut que tindrà 33 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu.

Finalment, els vencedors de la cursa Braibal 01 (que només realitzen una etapa i no les dues) van ser José Quiroga i Adrià Pajarares, i que van completar el recorregut en 5 h 15’10”.

L’ensurt del dia a la cursa el va protagonitzar una de les participants, ja que va haver de ser evacuada en helicòpter després de tenir un desmai abans d’acabar l’etapa. La corredora no va patir ferides greus i va ser traslladada al centre hospitalari.