El MoraBanc, sense Paulí ni Jelínek, busca la seva segona Lliga Catalana

El MoraBanc, sense Paulí ni Jelínek, busca la seva segona Lliga Catalana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra buscarà aquesta nit contra l’FC Barcelona (21.30 hores, Esport3) la segona Lliga Catalana de la seva història després de la meritòria victòria contra la Penya a les semifinals. I, per si amb tenir al davant un equipàs com el blaugrana no n’hi hagués prou, els tricolors arribaran llastrats per les baixes d’Oriol Paulí i David Jelínek, que no podran jugar contra el conjunt català, baixes que s’han d’afegir a la de Moussa Diagne. Tots dos jugadors van patir molèsties musculars contra la Penya, i durant els propers dies se’ls realitzaran proves per conèixer l’abast concret de la lesió tenint en compte que d’aquí a dues setmanes exactes arrenca la Lliga Endesa.

El favorit per endur-se el títol és el Barça, i en aquest sentit Nacho Llovet va assegurar que “la pressió és per al Barça, que es diu que té el millor equip d’Europa i que juga a casa”, però tot i això, el jugador català va destacar que “l’any passat la vam tenir a tocar i demà l’objectiu serà competir fins al final per guanyar”.

Tots dos equips ja es van veure les cares fa una setmana a Encamp, i sobre aquest duel, el tècnic ajudant Paco Vázquez, va assenyalar que “hi pot influir perquè sabem una mica el que farà el rival, tant nosaltres com ells, però al final cada partit és diferent i això és la final de la Lliga Catalana i no crec que hi influeixi gaire”. Tot i haver-hi un títol en joc, el torneig arriba en plena pretemporada, i en aquest aspecte, el tècnic ajudant va declarar que “sabem l’equip que és el Barça, i tot i que serà complicat, hem d’aprofitar que juguem contra un gran equip per seguir millorant”.

tracking