El MoraBanc Andorra guanya la Lliga Catalana

Els tricolors han derrotat 84-85 a l'FC Barcelona

El MoraBanc Andorra guanya la Lliga CatalanaFCBQ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha guanyat 84-85 al Barça i s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana per segona vegada a la seva història. Els tricolors han jugat de tu a tu als blaugrana, i tot i la seva superioritat, han portat fins al límit al conjunt de Saras Jasikevicius i l'han acabat superant en un final d'infart.

L'equip ha començat força imprecís i castigat pel criteri arbitral, però tot i això ha seguit lluitant i s'ha mantingut dintre del partit durant els deu primers minuts (17-15), i al segon quart també s'ha mantingut a prop dels blaugrana tot i no mostrar el seu millor joc, i ha acabat només tres punts pel darrere al descans (40-37).

A la represa els tricolors han seguit enganxats, gràcies sobretot al joc interior de l'equip, i han arribat al quart decisiu a només dos punts (60-58). El Barça ha intentat obrir forat a l'últim període, i un triple de Mirotic deixava el duel gairebé sentenciat, però els tricolors han tornat a reaccionar in-extremis i s'han acabat duent el partit en un final taquicàrdic.

Jeremy Senglin, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador dels tricolors, i Tyson Pérez, amb 17 punts, ha estat també dels jugadors destacats del matx.

El MoraBanc Andorra guanya la Lliga Catalana

tracking