El MoraBanc jugarà la final de la Lliga Catalana contra el Barça

Els tricolors han guanyat a la Penya 77-75, i els blaugrana han derrotat el Manresa

El MoraBanc es classifica per la final de la Lliga CatalanaM. A. Chazo

El MoraBanc Andorra s'ha classificat per la final de la Lliga Catalana per quarta temporadea consecutiva després de superar a la Penya per 77-75. Els tricolors buscaran el segon títol de la seva història contra el Barça, que va derrotar al Manresa, el diumenge a les 21.30 hores al Palau Blaugrana.

Els homes d'Ibon Navarro han liderat des de l'inici del partit en un duel marcat pel desencert de tots dos equips. Però dintre del mal començament de MoraBanc i Penya, han estat els tricolors qui manaven al final del primer quart (20-12), una diferència que s'ha mantingut just abans del descans (39-31).

A la represa, però, s'han vist els pitjors moments del MoraBanc Andorra, que ha encaixat un parcial de 0-14 a l'inici del tercer quart, i que s'ha vist especialment perdut i superat sobre la pista, tot i que al tram final ha pogut reaccionar i mantenir-se dins del duel set punts per darrere (53-60). A l'últim quart, però, els tricolors van mostrar una cara diferent i van poder remuntar en un duel que va acabar amb moments finals d'infart, però els del Principat van poder assegurar la seva presència a la final de la Lliga Catalana de diumenge.

Ante Tomic ha estat el màxim anotador del partit amb 22 punts, mentre que pel MoraBanc el millor ha estat Tyson Pérez amb 15.