La selecció estrena la Lliga de les Nacions amb un empat

L'equip tricolor ha igualat sense gols a Letònia i José Antonio ha aturat un penal

La selecció estrena la Lliga de les Nacions amb un empatLFF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta ha obert la Lliga de les Nacions amb un empat sense gols a Letònia en un duel que ha tingut al porter José Antonio Gomes com un dels principals protagonistes, ja que ha aturat un penal als locals.

Letònia ha estat el clar dominador des de l'inici, però sense materialitzar les ocasions que ha generat, mentre que Andorra estava aguantant al darrere, i intentant apropar-se a la porteria rival, com ha fet especialment al tram final de la primera meitat, amb xuts llunyans de Marc Vales i Marc Pujol.

A la represa, el partit hagués pogut canviar rapidament al minut 55 amb el penal de Ikaunieks, però José Antonio, amb una gran intervenció, ha aconseguit rebutjar la pilota i evitar el gol. La selecció anava fent poc a poc una passa endavant, i encara ho ha fet més a partir del minut 70, quan Letònia s'ha quedat amb 10 jugadors per l'expulsió de Gutkovskis, que ha agredit a Moi San Nicolás. En aquests moments s'han vist els millors minuts dels tricolors, que han tingut un xut d'Àlex Martínez com a ocasió més destacada, però els locals no s'han donat per vençuts, i han estat a punt de marcar gairebé a l'última jugada en una ocasió que ha acabat traient quasi miraculosament Txus Rubio.

La selecció suma el primer punt a la Lliga de les Nacions, i diumenge disputarà el segon duel, en aquest cas a l'Estadi Nacional, a partir de les 15.00 hores, contra les Illes Fèroe.

tracking