La selecció, contra Cap Verd el 7 d'octubreFAF

La selecció nacional ha tancat un amistós per al 7 d’octubre contra Cap Verd a l’Estadi Nacional. Aquest partit es disputarà la setmana prèvia als enfrontaments contra Malta a casa i Illes Fèroe a domicili, corresponents a les jornades 3 i 4 de la UEFA Nations League, respectivament.

Cap Verd és la selecció número 78 segons al rànquing FIFA i hi ha un precedent amb el combinat africà, del juny del 2018, quan tots dos equips es van enfrontar a l’Estadi Municipal Almada (Setúbal, Portugal). El partit, també de caire amistós, va finalitzar 0-0. Llavors, Cap Verd ocupava la 58a posició al rànquing i aquest empat sense gols va suposar per a Andorra el segon partit consecutiu sense perdre i acumular 207 minuts sense encaixar cap gol en la que acabaria sent la millor ratxa de la història de la selecció tricolor. A més, Joan Cervós i Marc Ferré van disputar els primers minuts amb la samarreta de l'absoluta. El seleccionador nacional, Koldo Álvarez, va explicar que la selecció de Cap Verd “és una vella coneguda i ens serà molt útil de cara als dos partits de la UEFA Nations League contra Malta i Illes Fèroe, malgrat que els dos rivals tenen un rànquing més modest”

-184 i 110, respectivament- que el combinat africà, 78è del món. Aquest és el segon amistós que tanca la selecció abans d’acabar l’any natural 2020. L’altre serà contra la Portugal de Cristiano Ronaldo, l’11 de novembre, en un terreny de joc per determinar a Lisboa, tot just abans de cloure la participació a la Nations League.