Ibon Navarro aposta per la continuïtat

El tècnic destaca abans que “hem de repetir la fórmula que ha estat exitosa als últims anys”

Ibon NavarroFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha donat el tret de sortida a la pretemporada amb el primer entrenament del curs al Poliesportiu a les ordres d’Ibon Navarro, una sessió en què ha pogut comptar amb gairebé tots els jugadors excepte els que venen dels Estats Units (Dime, Tunde, Hannah i Senglin) ni Moussa Diagne, de baixa fins a l’octubre. El tècnic ha aprofitat també per repassar l’actualitat i ha manifestat que “la idea de l’equip és la mateixa, i hem de repetir la fórmula que ha estat exitosa en els últims anys”. Entre les coses a millorar, Navarro ha explicat que una d’aquestes és “el rebot ofensiu, ja que hem de ser físics sempre més constants i amb menys altibaixos, i els fitxatges van encaminats cap aquí”.

L’entrenador basc també ha parlat de la incertesa respecte a l’ACB i l’Eurocup, i ha assenyalat que “nosaltres ens preparem pensant que la lliga comença el dia 20 de setembre perquè si creus que no es juga i després sí, no estàs preparat”, i ha afegit que “l’Eurocup sí que dona una mica més d’incertesa perquè no és el mateix preparar-te per jugar dos partits a la setmana que per jugar-ne un”.

Per últim, Ibon Navarro ha assegurat que “el club ha fet una gran aposta per l’Oriol (Paulí), i nosaltres confiem molt en ell igual que en el Sergi (García) i aquí es pot crear una atmósfera que faci que els dos explotin”. A més, s'ha mostrat sorprès i ha expressat que "no entenc com es pot dir que un fitxatge com el deHaukurPalsson és de perfil baix quan parlem d'un jugador que ve de jugar 23 minuts a l'Unics Kazan", i ha clos que "nosaltres no hem fet fitxatges rimbombantes o no hem fitxat a Tomic, però hem fitxat el que necessitavem".

tracking