reportatge

El Barça d'handbol repeteix a Encamp

La plantilla d’handbol de l’FC Barcelona realitza per onzena temporada consecutiva una estada de pretemporada a Encamp i destaca la seguretat contra la Covid que hi ha trobat.

El Barça d'handbol repeteix a EncampFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Corria el 2 d’agost del 2010 quan la secció d’handbol de l’FC Barcelona va triar Encamp per celebrar la seva pretemporada, i des de llavors ja son onze anys consecutius posant-se a punt cada estiu a la parròquia encampadana. Aquell any el tècnic Xavi Pascual feia la primera estada com a primer tècnic (havia assumit el càrrec a mitjan curs), i també era la primera del jugador Raúl Entrerríos, que acaba de fitxar com a blaugrana.

Ara, onze anys després, tots dos segueixen a l’equip, un com a tècnic consolidat i l’altre estrenant capitania, i van estar presents a l’habitual rebuda del comú d’Encamp, on va haver-hi l’habitual fotografia de família i l’intercanvi de regals amb les autoritats parroquials, en aquest cas la cònsol major, Laura Mas. Els blaugrana van entregar-li una samarreta i una pilota, i la mandatària va entregar una altra pilota, en aquest cas amb el logotip d’Encamp de vila europea de l’esport 2020.

Pel Barça, estar a Encamp és estar a casa, així de contundent va mostrar-se el tècnic, Xavi Pascual, que va destacar també les mesures de seguretat en un any tan complicat. “Estem molt segurs a Encamp”, va comentar, i refermava que “estem en una societat en què la gent té por, i nosaltres no n’estem exempts, i que vegis que hi ha controls del club, i també de l’hotel o a l’hora d’anar a les instal·lacions, dona una gran seguretat”. Mentre que el capità, Raúl Entrerríos, explicava que “estem encantats de ser aquí”.

Des de la directiva, el responsable de l’handbol blaugrana, Jordi Argemí, també va seguir en la línia afirmant que “estar a Encamp és com estar a casa, i esperem que puguem seguir molts anys”, mentre que la cònsol major, Laura Mas, va dir ben clar que “tenir el Barça ho és tot” dintre de l’objectiu de convertir Encamp en referència d’estades esportives, amb un total de 43 aquest any.

El Barça d'handbol repeteix a Encamp

tracking