La FAF es mostra satisfeta pel retorn de la competició

Felix Álvarez destaca que no hi ha hagut acostament amb l'AFA

El Govern aprova el canvi de fase dels entrenaments

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la Federació Andorrana de Futbol, Felix Álvarez, ha mostrat la seva satisfacció pel retorn de la competició, que es produirà diumenge després de que ho aprovés ahir el Consell de Ministres. El dirigent ha destacat que "veient com evolucionen les coses a altres països amb els rebrots, estàvem una mica a l'espera, però aquí tot ha anat com havíem marcat als protocols", i ha afegit que "hem de felicitar a la gent que els ha elaborat, i també als que els han fet complir i els que els han complert, estem molt satisfets".

El màxim dirigent de la FAF també s'ha referit a la polèmica de les últimes setmanes amb l'AFA (Associació de Futbolistes Andorrans), i ha explicat que "no hi ha hagut acostament, i nosaltres creiem que si l'associació té la intenció de protegir els drets dels jugadors, aquesta no és la manera", a més, ha destacat que "una altra opinió sempre és bona, i més de part de gent que ha jugat i juga a futbol, i és bo que hi hagi una comunicació perquè creiem que poden aportar idees, però volem que sumin i no restin".

Per últim, Álvarez ha explicat que encara no han decidit com s'ajudarà als clubs amb els diners rebuts per part de la UEFA i la FIFA, i que la FAF vol fer un reconeixement a alguns dels col·lectius més implicats en la crisi de la Covid-19 (sanitaris, voluntaris o cossos especials) en el partit de la Lliga de les Nacions contra les Illes Fèroe del 6 de setembre a l'Estadi Nacional, sempre i quan les autoritats permetin la presència de públic. Exposició fotogràfica

Felix Álvarez ha realitzat aquestes declaracions durant la presentació de l'exposició fotogràfica Shoot, obra del fotògraf de la FAF, Xavi Miró. En aquest recull d'imatges realitzades majoritàriament durant l'última fase de classificació per l'Eurocopa, Miró ha volgut buscar "la cara B del futbol, especialment pel que fa a tot allò que no es veu, i a la relació entre els futbolistes". De la seva banda, el president ha explicat que "ens va semblar una bona idea perquè és la cara oculta del futbol, i també serveix per veure la professionalitat que té la selecció". L'exposició es pot seguir de manera virtual a https://shoot.kunstank.com i no es descarta que posteriorment es pugui fer també de manera presencial. A més, Miró ha explicat que aquest projecte s'allargarà en el temps amb els futurs compromisos del combinat nacional.

tracking