curses de muntanya

El comú d'Ordino prepara la substituta de l'Ultra Trail

El comú d'Ordino prepara la substituta de l'Ultra Trail

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Ordino està a punt de tancar un acord per crear una nova cursa que substitueixi l’Andorra Ultra Trail Vallnord a partir del 2021, segons va explicar ahir el cònsol major, Josep Àngel Mortés. El dirigent va explicar després de la sessió de comú celebrada ahir que “hi ha converses molt avançades amb Govern”, a més d’explicar que la futura prova s’hauria de tancar abans del 15 de juliol, ja que per preparar una cursa com aquesta fa falta gairebé un any.

La voluntat és que Ordino sigui l’epicentre d’aquesta nova cursa, igual que passava amb l’Andorra Ultra Trail Vallnord, i que la prova segueixi una “activitat i una línia similar a l’Ultra Trail”. Mortés ja va explicar en el seu dia al Diari que la voluntat del comú era crear una competició que substituís l’Ultra Trail, i ahir també va assegurar que la nova cursa es desenvoluparia amb promotors privats.

L’Ultra Trail va desaparèixer al maig després d’una polèmica entre l’organització i Andorra Turisme en relació amb les inscripcions. Els promotors volien tornar només el 70% de les inscripcions, però la societat pública va advertir que si no retornaven l’import íntegre no tindrien el seu suport, fet que va provocar la desaparició de la cursa.

tracking