El MoraBanc Andorra s'exhibeix contra el Casademont Saragossa

Els tricolors han derrotat els aragonesos 93-113 i segueixen vius en la lluita per passar a semifinals

El MoraBanc Andorra s'exhibeix contra el Casademont SaragossaACB PHOTO

El MoraBanc Andorra ha sumat la primera victòria de la fase final de l'ACB després d'imposar-se 93-113 al Casademont Saragossa en el que suposa la màxima anotació de la història del club, en un duel marcat per l'excel·lent actuació de Dejan Todorovic, líder amb 26 punts i un espectacular 6/6 en triples.

No han sortit gens bé els tricolors, que han arribat a perdre de nou punts, però la sortida de Todorovic ha canviat el partit i ha fet reaccionar al MoraBanc, amb una empenta que s'ha allargat també al segon quart, i que ha permès als d'Ibon Navarro arribar per davant al marcador al descans (45-50).

A la represa, el MoraBanc ha anat ampliant la renda poc a poc fins que a l'últim quart ha trencat el partit gràcies, de nou, a Todorovic, i a una exhibició col·lectiva de la resta de la plantilla per segellar el primer triomf en aquesta competició.

Tot i que el passi a semifinals segueix sent molt complicat (els tricolors han de guanyar a Madrid i Burgos i esperar altres resultats), el MoraBanc segueix ben viu i dimecres s'ho torna a jugar tot contra el conjunt de Pablo Laso.