natació

Torrallardona valora positivament els primers dies de feina

Torrallardona valora positivament els primers dies de feinaFEDERACIÓ ANDORRANA DE NATACIÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director tècnic de la Federació Andorrana de Natació (FAN), Xavier Torrallardona, va fer una primera valoració “molt positiva” dels primers dies de feina dels nedadors de la federació. “Els nedadors estan fent un treball molt bo i els trobo molt motivats”, va afegir. La FAN ha traçat el pla de la temporada per mitjà de dues perspectives i, en aquest sentit, el director tècnic va explicar que “el treball en sec és conjunt i el d’aigua el dividim perquè els entrenadors de la Nàdia [Tudó] i la Mònica [Ramírez] estan enviant entrenaments i els estem respectant per quan puguin marxar a entrenar amb els seus clubs”.

Torrallardona, però, va lamentar “no poder obrir els entrenaments a més gent i poder estar més integrats a l’aigua”. A més, va explicar que, a partir de la setmana que ve, “ja no podrem entrenar el temps d’aigua que volem, ens retallen mitja hora i pot semblar poc però en una setmana són tres hores i 12 al mes”. El director tècnic va afegir que vol trobar-se amb la secretaria d’Estat d’Esports per poder disposar de més nedadors als entrenaments “per treballar més i millor”, tot i que reconeix que “la situació no és fàcil”. En aquest sentit, Torrallardona sap que “no obriran totes les piscines i la resta són gestionades per particulars i és normal que hagin de donar cabuda als seus clients”.

Els primers a tornar a l’activitat, el dia 14, van ser Nàdia Tudó, Mònica Ramírez, i Bernat i Tomàs Lomero. El segon dia es van haver d'aturar perquè calia esperar els resultats dels controls de l’aigua de la piscina del Centre Esportiu d’Ordino.

tracking