La FAF és optimista i creu que es pot reprendre la lliga

El president de la federació, Fèlix Álvarez, tot i mantenir una lògica prudència, espera que es pugui reactivar la competició

La FAF és optimista i creu que es pot reprendre la lligaINTER ESCALDES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cada setmana que passa sembla una mica més complicat, donada la situació i l’evolució de la pandèmia de la Covid-19, que es puguin reprendre la Lliga Multisegur, la Lliga Unida i la Copa Constitució. La Federació Andorrana de Futbol (FAF), atenent els desitjos de la UEFA que països com Andorra haurien de finalitzar les lligues abans del 20 de juliol, ja va dibuixar alguns escenaris amb la intenció de, si les autoritats sanitàries ho permeten, poder concloure les lligues.

Tot i això, des de la FAF es manté l’esperança que es puguin reactivar els campionats. "Crec que es podrà reprendre la competició. En les darreres reunions que hem mantingut amb UEFA i FIFA ens han traslladat la voluntat que així sigui i entenc que es podrà acabar la lliga” va assegurar al Diari el president de la federació, Fèlix Álvarez. Tot i mantenir una prudència lògica, el mandatari de la FAF va afegir que “el que no et sabria dir és sota quin format ni quins paràmetres, perquè depenent del que passi hauríem de fer alguna reestructuració". En aquest sentit, Álvarez va explicar que “treballem amb diversos escenaris i en el moment que ens donin instruccions per poder començar ja estarem preparats per parlar amb els clubs per transmetre la informació que necessitin i la visió de la federació”. El que sembla clar és que la FAF, en cap cas, pot tenir la darrera paraula en una situació com l’actual: “Com a federació intentem avançar tot el que podem en l’aspecte de reprendre la lliga, que segueix sent una incògnita, però també serà el Govern qui marcarà la pauta”, va incidir Álvarez. Finalment, va aclarir que “ens fixem en el que estan fent altres països i la idea de jugar diumenges i dimecres ens la podríem plantejar”.

tracking