Reportatge

'Tyson', tot un gurmet

L’aler-pivot del MoraBanc Andorra s’ha destapat com un gran aficionat a la cuina durant la quarantena i amb la parella fan paella cada setmana.

'Tyson', tot un gurmetFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aler-pivot del MoraBanc Andorra Tyson Pérez s’ha erigit com un dels jugadors amb una de les aficions més curioses. Almenys pel que fa als descobriments que, des de fora, s’han pogut fer. El dominicà aprofita el confinament per mostrar la destresa en una matèria que potser només coneixien la seva gent més propera; els seus dots culinaris. “Fem una paella cada setmana i no és perquè la fem nosaltres, però ens surt molt bona, bastant bé.” A més, el jugador assegura que “ens la mengem molt ràpid, no ens dura gens, i també fem croquetes o qualsevol cosa que vegem que ens agrada, busquem la recepta, ho provem i ho fem”.

L’aler-pivot tricolor és una persona, segons li va recordar el cap de comunicació, Gabriel Fernàndez, bastant impacient i, potser, la quarantena l’està fent rebaixar un punt: “Ho porto bastant bé, no em puc queixar. Pensava que arribaria un punt que em cansaria i m’aclapararia d’estar a casa, però estic bé”, comenta Tyson. L’aler-pivot dominicà és un dels membres de la plantilla tricolor que passa en confinament en parella i reconeix que “és més fàcil, perquè fas més coses, pots parlar amb algú i ens donem suport mútuament”. Tyson i la seva parella tenen la rutina molt marcada. Es lleven pels volts de les 9.30, fan l’esmorzar junts, fan exercici i miren algun capítol de Como defender a un asesino, “una sèrie que ens té absolutament enganxats i que recomano”. Arribada l’hora fan el dinar, més exercici o més sèries, “juguem a la Play, fem el sopar i mirem una pel·lícula per acabar el dia”, detalla el jugador tricolor. Ara que no hi pot haver competició, Pérez aprofita per parlar amb la seva família que viu a Galícia. “Ara tinc temps i ho puc fer”, subratlla”. Malgrat la situació actual li és impossible desconnectar del bàsquet i ha mirat partits d’aquesta temporada. “Ho faig per millorar, per mirar què va fallar o on vaig fallar en accions concretes i ser millor en totes les facetes per ajudar l’equip”, afirma.

Troba a faltar els entrenaments, els companys i el tacte de pilota i, com la resta, intenta mantenir una mica la forma amb les pautes del club: “Fem exercici per intentar no perdre molt la forma i van molt bé perquè, si tampoc poguéssim fer exercici, què ens quedaria?” De moment, aquesta veritat absoluta i, després, tones de paciència.

tracking