Walker marxa als Estats Units sense seguir el consell del MoraBanc

L'aler d'Ohio prefereix passar el confinament amb la seva família i si es reprén la competició haurà de tornar

Walker vol tornar a casaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que el MoraBanc va recomanar a David Walker quedar-se a Andorra a esperar que el confinament s'acabi i es pugui reprendre la competició, el nord-americà va marxar ahir en direcció als Estats Units per passar el confinament amb la seva família. Tal i com va avançar el Diari, L'aler d'Ohio portava molts dies intranquil i amb la necessitat de retrobar-se amb els seus, i la suspensió 'sine die' de la Lliga Endesa li va l'empemta definitiva per volar a casa, fent escala a Amsterdam i a Detroit. El club preferia que el jugador es quedés al Principat per precaució, però la seva voluntat era marxar i l'entitat tricolor no ho va impedir.

En cas que es reprengui l'ACB més endavant, Walker hauria de tornar a Andorra, però si hi continuen havent-hi restriccions en els viatges la seva situació contractual podria estar en perill, segons fonts del club. Amb tot, l'aler va marxar amb el convenciment que si això passés, podria tornar de cara a la temporada vinent, per a la qual també té contracte.

De moment, no hi ha cap altre jugador que hagi expressat la seva voluntat de marxar també, tot i que tampoc es descarta aquesta possibilitat.

tracking