El 'rotllo' de Todorovic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant aquests dies d’emergència sanitària a causa del coronavirus estan sorgint diversos reptes virals a les xarxes per fer més amè el dia a dia i l’hora a hora. Un dels challenges (com es coneixen popularment) que ha tingut més adeptes és el de fer tocs amb un rotlle de paper de vàter com si fos una pilota de futbol. A aquesta moda s’hi ha apuntat durant els últims dies un munt de gent, des d’anònims fins a esportistes del país, com gairebé tota la plantilla de l’FC Andorra, de jugadors de clubs de la Lliga Multisegur Assegurances, de joves de la base i també d’internacionals tant masculins com femenins.

Però el MoraBanc Andorra va fer ahir un pas més i va estrenar un altre rotllo challenge amb la complicitat de Dejan Todorovic. Les normes són ben fàcils, s’ha d’agafar un rotlle de paper de vàter i s’ha de fotre el rotllo explicant la teva vida, tal com deia la piulada de l’entitat tricolor. I dit i fet, i així ho va fer l’aler serbi, que va explicar d’on ve la seva relació amb el món de l’esport. “Ja que tot el món està amb el rotlle, jo també”, comença dient mentre aguanta un rotlle de paper, i afegeix que “quan era jove vaig començar jugant a futbol i m’ho passava bé com qualsevol criatura”. Tot seguit, Todorovic destaca que “volia provar diversos esports, vaig provar el futbol, el vòlei, el tennis de taula, em vaig estrenar amb el bàsquet, vaig tornar amb el vòlei i anava amunt i avall com tots els nanos, i era força inquiet i volia provar diverses disciplines...”, i clou en sec, entre riures, amb un “bé jo crec que m’esteu seguint el rotllo, no?”

NACHO LLOVET

Durant aquests dies l’ACB entrevista diversos jugadors i entrenadors de la lliga sota la sèrie #YoMeQuedoEnCasa, i un dels últims escollits va ser el tricolor Nacho Llovet. En una entrevista per videoconferència, el jugador català explicava la seva rutina durant aquests dies i destacava que “intento estar distret, tenim un pla físic cada dia i aprofito per cuinar una mica més i descobrir noves receptes, i hobbies com llegir o jugar a la videoconsola”, a més, assenyalava que “estudiar suec és una de les assignatures que tinc pendent”, però tots seguit admetia que “no crec que aquests dies m’hi posi”.

tracking