Automobilisme

El proper repte de Llovera, en 'stand-by'

El pilot havia de viatjar a Itàlia per avançar acords i saber si se centraria en el Dakar o el ral·licròs

El proper repte de Llovera, en 'stand-by'FOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja portava un temps en què es mantenia a l’espera, però amb la crisi del coronavirus, Albert Llovera seguirà més temps per definir el seu proper repte. L’andorrà tenia pendent confirmar si se centrava en el Dakar disputant el Mundial de raids de la FIA o tornava al Campionat del Món de Ral·licròs mentre esperava el Dakar de l’any vinent. De fet, aquests dies havia de viatjar a Itàlia per mirar de concretar quina de les opcions acabaria tirant endavant, però òbviament tot ha quedat en stand-by. “Ho tinc tot aturat, des d’Itàlia pràcticament no diuen res, estan tots treballant des de casa”, explica el pilot del Principat, que remarca que “no sé per on tirar encara, si cap al Dakar o l’RX2”.

En principi, des del Mundial de Ral·licròs li demanaven més rapidesa, però aquesta ha frenat en sec. La primera cita del calendari havia de disputar-se en un mes (17, 18 i 19 d’abril) al Circuit de Barcelona-Catalunya, però des del traçat català van informar ahir que s’havien posposat diverses cites, entre les quals hi havia la del ral·licròs, per a la qual es buscaria una nova data. Per tant, l’espera s’allargarà més del compte per a Llovera.

Els qui també hauran d’esperar per debutar en una temporada que es presentava ambiciosa són els joves pilots Raül Ferré i Edgar Montellà, que avui mateix tenien previst encetar la nova temporada del Campionat de Catalunya de Muntanya amb la Pujada d’Alcover, la qual òbviament també es va haver de suspendre. La segona prova del calendari dels dos membres del Programa dels Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra està prevista per d’aquí a un mes, a Sant Mateu de Bages (19 d’abril), mentre la tercera, la Pujada a Ubrique, arribaria seguida (26 d’abril). Evidentment, aquestes dues cites estan subjectes a l’evolució de la pandèmia. Amb tot, tant Montellà com Ferré s’han mostrat molt “motivats” i “preparats” per mirar d’assolir els objectius en la nova temporada al Català de Muntanya, la qual miraran de seguir preparant en la mesura del possible.

tracking