Tennis

Vicky Jiménez Kasintseva cau a Amiens contra Federica di Sarra

La jove tennista va debutar al circuit professional amb derrota en una hora de partit

Vicky Jiménez Kasintseva cau a Amiens contra Federica di SarraJOAN JIMÉNEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva va caure derrotada ahir en el seu primer partit al circuit professional contra la italiana Federica di Sarra a la primera ronda del quadre individual del Torneig d’Amiens. La jove tennista va debutar amb només 14 anys i es va enfrontar a una rival que té més del doble de la seva edat (29 anys) i que ocupa el lloc 435 al món.

Vicky Jiménez Kasintseva va notar els nervis normals a l’inici del partit, i va arrencar el duel amb 0-3 en contra, però a poc a poc va notar-se més còmoda sobre la terra batuda francesa, i va millorar el seu joc, tot i que no va poder fer cap break a la rival. Després de l’inici complicat, la tennista va defensar correctament el seu servei, i va tancar el primer set amb tres jocs guanyats que van dur al marcador de 3-6.

A la segona mànega, Jiménez Kasintseva va arrencar davant guanyant el primer joc, i també es va arribar a situar 2-1, però després la italiana va poder remuntar i va acabar sentenciant el matx gràcies a dos breaks que van deixar el marcador final en 2-6, un resultat que li va suposar el pas a la següent eliminatòria.

Aquesta primera aventura de Vicky Jiménez Kasintseva al circuit professional de tennis encara no ha acabat, ja que avui disputarà el duel de quarts de final del quadre de dobles juntament amb la txeca Linda Fruhvirtova. Les rivals seran dues italianes, la seva botxí d’ahir, Federica di Sarra, que fa parella amb la seva compatriota Camilla Rosatello.

tracking