Cande Moreno, fora a la combinada alpina de Narvik

L’esquiadora andorrana, que ha fet top-10 al descens i top-20 al supergegant, tanca la seva participació a la cita noruega

Cande Moreno, fora a la combinada alpina de NarvikFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cande Moreno va posar ahir el punt final a la seva participació als Campionats del Món júnior de Narvik (Noruega) després de quedar fora al supergegant de la combinada. Moreno, que disputava l’última de les carreres programades, no la va poder finalitzar, amb la qual cosa no va poder continuar en competició. L’andorrana va sortir amb un bon ritme i un bon esquí, però va cometre una errada que li va fer anar perdent la línia fins que al final no va poder evitar sortir de la pista.

Etiquetes:

Amb tot, l’andorrana va fer balanç d’aquests Mundials, en què ha estat top-10 al descens i top-20 al supergegant. “Hem començat amb el supergegant de la supercombinada. Penso que no estava esquiant malament, però després he comès una errada, he començat a perdre línia i al final he sortit”. En general –va afegir Cande– “el Mundial penso que no ha estat tan malament, vaig fer al descens un top-10, la qual cosa estava dins dels meus objectius, al supergegant, tot i fer una errada estic al top-20, que no està tan malament i avui [per ahir] esperava fer un bon resultat però no ha sigut possible, així que per a la propera, que encara em queda un any més de júnior, podem fer encara molt bones coses”.

La pròxima cita mundialista amb representació andorrana serà el gegant i l’eslàlom masculí, amb Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, els dies 12 i 13.

tracking