Gimnàstica rítmica

La federació preselecciona set gimnastes per al 2021

La federació preselecciona set gimnastes per al 2021M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Gimnàstica va presentar ahir la preselecció de set gimnastes de cara als Jocs dels Petits Estats que se celebraran al país l’any vinent. D’aquestes set, n’acabaran sent escollides quatre (tres titulars i una reserva) per a la cita del 2021.

La primera preselecció està formada per Maria González, Carla Varas, Martina García, Carla Puig, Valentina Castro, Aina Cuén i Carla Sàbat, mentre que la seleccionadora serà la madrilenya Ana Gimeno.

Sobre aquest nou projecte, Gimeno va manifestar que “quan vaig arribar només hi havia dues gimnastes sèniors, i ara hem fet una selecció més gran per tenir més nivell”, i va afegir que “ara ens entrenarem i ens prepararem per al Campionat d’Andorra del 2021, que serà on es decidiran quines quatre gimnastes aniran als Jocs dels Petits Estats”. Entre les gimnastes, la il·lusió de cara als jocs de casa és màxima, i Maria González va declarar que “totes ens preparem cada dia i estem amb molta il·lusió”, mentre que Carla Varas va assenyalar que “sempre és bo competir, i si és a casa encara millor”.

D’altra banda, la federació organitzarà a finals de mes l’Andorra Gym Cup, trofeu internacional que tindrà set països.

tracking