L'FC Andorra busca tornar a guanyar vuit duels després

El conjunt tricolor rep avui el cuer de la Segona B, l’Oriola, amb la voluntat que el matx sigui un “punt d’inflexió”

L'FC Andorra busca tornar a guanyar vuit duels desprésFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra rep el cuer del grup 3 de la Segona divisió B, l’Oriola (12.00 hores, Prada de Moles), amb un objectiu clar: tornar a guanyar un partit després de vuit jornades sense fer-ho. Els tricolors van sumar un bon empat a Alacant contra l’Hèrcules, en un duel en què van jugar quasi tota la segona part amb deu homes, i on Miguel Bañuz va aturar un penal, i volen fer bo aquest empat i aconseguir la primera victòria des del 5 de gener, quan els tricolors van vèncer l’Olot en l’últim duel de la primera volta de la competició.

Etiquetes:

El d’avui serà el debut de Nacho Castro com a tècnic tricolor a Prada de Moles, i l’entrenador asturià va manifestar que “tenim l’exemple del dia del Prat, que també arribava com a cuer, i en aquesta categoria no hi ha cap rival fàcil i tots els partits són difícils”, a més, va afegir que “crec que aquest duel pot ser un punt d’inflexió a nivell anímic, perquè estic veient els nois treballar molt bé i les sensacions que van deixar l’altre dia contra l’Hèrcules són excel·lents”.

Tot i la nevada caiguda divendres, Prada de Moles estarà en bones condicions i ahir l’equip va fer l’últim entrenament al terreny de joc encampadà.

Dins dels actes per celebrar el Dia Internacional de la Dona, l’FC Andorra ha pres la iniciativa que totes les dones que ho desitgin tindran entrada gratuïta al duel d’aquest migdia.

tracking