Ibon Navarro

“Ha estat un partit complet”

“Ha estat un partit complet”ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Estic molt content per la feina de l’equip i pel partit que hem fet, que ha estat molt complet”, va començar valorant Ibon Navarro en la roda de premsa posterior al matx. Però el vitorià és un dels tècnics que també mira per les coses que no han anat bé, fins i tot en partits com el d’ahir, que en aquest cas van ser els darrers minuts quan estava tot decidit ja. “El duel ja estava tancat, i els entrenadors sempre som així, sempre volem els 40 minuts estar bé”, va assenyalar el tècnic, que deixava clar que “l’equip havia fet un treball espectacular abans”.

Com tothom va destacar, Navarro va posar en relleu la gran diferència en el rebot ofensiu, apartat en el qual el Múrcia és el millor de la lliga, i va lloar l’excel·lent energia dels seus després d’algunes derrotes dures. “La diferència en els rebots d’atac parla de la mentalitat que tenia l’equip i la nostra intenció d e guanyar i de l’energia i determinació amb la qual ho ha fet”, va manifestar l’entrenador del MoraBanc, que va remarcar el mèrit que té vèncer a la pista de l’UCAM. “L’equip ha estat molt sòlid i ha fet un partit molt bo, perquè si no ho fas aquí, no només no guanyes de quinze punts, és que directament no guanyes”.

EL RIVAL

“El normal, tal com va l’andorra, és perdre” Sito Alonso. L'entrenador de l'UCAM va assegurar estar “enfadat amb tothom” en la roda de premsa posterior, però també va indicar que “estic més motivat que mai” després del correctiu. “El MoraBanc ha estat millor en totes les facetes del joc que depenien de l’energia”, va indicar Alonso, que va afegir que “el més normal, tal com va el MoraBanc aquesta temporada, és perdre”.

tracking