Patinatge

El grup xou de l'Andorra Patinatge Artístic acaba segon al Poliesportiu

El grup xou de l'Andorra Patinatge Artístic acaba segon al PoliesportiuPATINATGE ANDORRA

El grup xou de l’Andorra Patinatge Artístic va ser segon a la Copa Catalana de Xous que es va disputar ahir al Poliesportiu, i aconseguia així l’objectiu que s’havia marcat abans del campionat, que era millorar la tercera plaça de l’edició anterior. L’equip format per Aroha Benet, Àlex i Ana Palacios, Esther Llobet, Laia de Pablos, Júlia Remolins, Maria Solana i Judith Estrada va liderar durant gran part la competició amb 41,70 punts, però finalment va ser superat pel Cerdanyola, que va acabar guanyant amb 43,80. Des del club van fer una valoració més que satisfactòria d’aquesta segona posició, i van explicar que “estem molt contentes pel gran treball fet”.

Ahir també va competir per primera vegada el xou quartet júnior, i es va estrenar amb una quarta posició amb 33,60 punts, a menys de dos punts del podi de la competició que ha guanyat el CE Roda de Barà.

Avui acaba la Copa Catalana al Poliesportiu, tot i que sense participació local.