Skicross

Marc Oliveras suma un punt a la general de la Copa d'Europa de Crans-Montana

Marc Oliveras va sumar un nou punt a la general de la Copa del Món de skicross després d’acabar en 30a posició la cursa celebrada a l’estació Suïssa de Crans-Montana.

Oliveras liderava la cursa dels vuitens de final, però després d’un dels salts del traçat, va veure com l’avançaven els rivals, i va acabar finalitzant en quart lloc a la mànega de vuitens de final, ja que es tracta d’una pista estreta on no és fàcil superar rivals. Després de la prova, l’esquiador de la FAE va manifestar que “quan anava a passar a quarts de final, per ser dins del Top 16, he fet una errada en un salt i m’han avançat els tres que venien amb mi i he acabat quart”, i va afegir que “estic content de tornar a puntuar, perquè és una Copa d’Europa difícil amb gent de la Copa del Món, però una mica decebut perquè he comès aquesta errada i no he passat a quarts”. Amb aquest resultat, Oliveras ja suma 30 punts i se situa en 53a posició a la classificació general de la Copa d’Europa de skicross.

Marc Oliveras segueix en competició i disputarà avui mateix una nova prova a l’estació de Crans-Montana (Suïssa), però en aquest cas serà corresponent als Campionats Nacionals del país helvètic.