ESQUÍ FORAPISTA

Léo Slemett torna a coronar-se al Freeride World Tour

El segon i tercer lloc en la categoria masculina d'esquí l'han ocupat Isaac Freeland i Kristofer Turde, i en la categoria femenina, la noruega Hedvig Wessel s'ha endut l'or, seguida de Jackie Paaso i Elisabeth Gerritzen

Cancel·lat l'últim tram del Freeride World Tour per falta de visibilitatFWT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El francès Léo Slemett ha tornat a quedar primer en esquí per tercera vegada a Ordino amb 93,67 punts, seguit d'Isaac Freeland i Kristofer Turde. En la categoria femenina, la noruega Hedvig Wessel s'ha endut l'or, seguida de Jackie Paaso i Elisabeth Gerritzen i, quant al surf de neu, l'estatunidenca Michaela Davis ha estat qui ha aconseguit pujar amunt del podi, seguida de Núria Castán, qui ha fet història a l’esport espanyol sent la primera esportista a aconseguir una medalla en aquesta categoria. L'andorrà Dani Fornell, qui ha tornat a la competició després d'haver-se retirat durant dos anys, ha sorprès als assistents de la competició quedant en la posició número 16 a la prova d'esquí.

L'organització de la present edició del Freeride World Tour, que s'ha iniciat avui a la zona de la Portella d’Arcalís, ha decidit cancel·lar l'últim tram dels surfistes de neu masculins per problemes de visibilitat després d'esperar un temps prudencial a què millorés la climatologia. L'ens ha comunicat que aquesta prova es podrà tornar a realitzar durant l'esdeveniment Fieberbrunn, que comença el 7 de març.La prova ha començat puntual a les 8.30 hores amb la finestra de visibilitat que marcaven les previsions i amb bones condicions de neu en pols, fins que a mig matí s'ha hagut de postposar la prova.

Cancel·lat l'últim tram del Freeride World Tour per falta de visibilitat

tracking