COPA DEL REI

Shermadini té un “bon record” de la Copa 2017

El georgià, tricolor l’edició de Vitòria i rival avui, pensa en positiu a l’hora de fer memòria de la seva etapa al Principat

Shermadini té un “bon record” de la Copa 2017Marc Basco

Creat:

Actualitzat:

Giorgi Shermadini és un dels jugadors que més petjada han deixat a la història recent del MoraBanc Andorra. Va estar-hi dues temporades i va protagonitzar grans actuacions que van permetre als tricolors assolir fites importants i inèdites en la segona etapa ACB, com uns play-off o una Copa del Rei, la del 2017 a Vitòria, l’última participació de l’entitat tricolor. Per al georgià, la seva etapa al Principat són tot bons records, fins i tot aquell partit al Buesa Arena amb el famós camp enrere. “Tinc bons records d’aquell partit, vam estar molt a prop de guanyar el primer matx contra el Madrid, oi? Cert, amb Sergio Llull i el que va passar... (riu). És clar que és un bon record i tothom recorda aquell partit, vam perdre, però tothom estava content perquè vam lluitar fins al final”, va assegurar el pivot, que va afegir que “a Andora hi tinc molts amics, a l’staff, alguns dels jugadors que encara hi són...”. Avui, però, Shermadini estarà al bàndol contrari i té clar que no hi haurà amics damunt de la pista. “Jugaré al cent per cent per intentar guanyar, tothom sap com d’important és perquè si perds te’n vas cap a casa”, va assegurar. Sobre el favoritisme que se li atorga al Tenerife, el georgià no hi estava d’acord, com tampoc ho estava Txus Vidorreta. El matx “serà tremendament igualat i guanyarà qui estigui més concentrat i tingui més encert”, va assegurar el tècnic de l’Iberostar.

MÀLAGA COMENÇA A VESTIR-SE DE TRICOLOR

Malgrat que el partit de quarts de final del MoraBanc Andorra no es disputa fins avui, la Copa del Rei és una festa que va molt més enllà i molts aficionats andorrans no se’n volen perdre cap part. Tot i que s’espera que el gros important de tricolors arribi avui, ahir ja es veien força samarretes de l’equip del Principat pels carrers de Màlaga i el Martín Carpena. Una nombrosa quantitat de seguidors es va començar a concentrar al migdia a la Fan Zone de la Copa del Rei, situada al centre de la ciutat. Una de les samarretes que es van veure era la del Luca, fill de la parella del tècnic ajudant, Paco Vázquez, que anava acompanyat de la mare i la germana preparat per animar. “Serà un partit igualat, esperem que guanyi l’Andorra”, indicava Luca, que afegia que “tenim ganes d’animar perquè la Copa és a Màlaga i l’ambient m’agrada molt”. Quan més afició es va concentrar va ser en el moment de la visita de cinc dels jugadors de l’equip tricolor, Jeremy Senglin, Dejan Musli, Tyson Pérez, Guille Colom i Frantz Massenat. Tots ells van passar-hi prop de 20 minuts, en què es van fer un fart de signar autògrafs, fer-se fotos amb tothom i també van jugar a algunes de les activitats de bàsquet que es poden realitzar a la Fan Zone.

tracking