Sergi Casabella és 39è a la individual d'Alemanya

El jove espoir torna a ser el més ràpid entre els andorrans en una prova complicada que dominen els italians

Sergi Casabella és 39è a la individual d'AlemanyaFAM

Com ha succeït en totes les curses de la Copa del Món disputades aquest curs menys una, Sergi Casabella va tornar a ser el millor situat ahir en la individual de la cita d’Alemanya entre els corredors de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM). El jove espoir va finalitzar en la 39a posició amb un registre d’1 h 23’15’’, amb una diferència del 16% respecte al guanyador de la prova, Davide Magnini (1 h 11’48’’), que va encapçalar un podi cent per cent italià en una prova complicada. El temps de Casabella li va servir també per ocupar la 13a plaça entre els corredors espoir. Per la seva banda, Gerber Martin, que arrossegava un constipat, va concloure la cursa 36 segons més tard que Casabella i va ser 43è, amb un marge del 17% respecte al guanyador. Els altres dos sèniors presents a Alemanya, David Albós i Carles Serra, van acabar 52è i 53è amb uns registres d’1 h 27’55’’ i 1 h 29’42’’, amb una diferència del 22% i 25% sobre Magnini, respectivament. Pel que fa a la categoria júnior, Marcel Prat va ocupar la 25a posició després de completar el circuit de la categoria en 1 h 29’08’’, que suposava una diferència del 32% respecte del guanyador, novament el suís Aurélien Gay. La tercera cita del calendari de Copa del Món abaixarà avui el teló amb la disputa de l’esprint, en el qual novament està previst que els cinc corredors del Principat hi prenguin part.