ACB Lliga Endesa

Focalitzats

El MoraBanc Andorra visita el San Pablo Burgos de Joan Peñarroya abans de la Copa del Rei

FocalitzatsACB Photo/M. Gonzalez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra visita la pista del San Pablo Burgos (18.00 hores) a la recerca de la quarta victòria consecutiva al torneig de la regularitat en l’últim partit abans de la gran cita de la Copa del Rei. Però tot i el glamour que desperta la cita de Màlaga, els tricolors només pensen en el conjunt burgalès, un os dur de rossegar i un rival directe per ser al play-off abans d’afrontar la cita més il·lusionant de la temporada. A més, per si tots aquests elements fossin poca cosa, els homes d’Ibon Navarro tindran al davant Joan Peñarroya, amb tot el que això comporta. El San Pablo Burgos arriba amb tres derrotes en els quatre últims partits, però amb la moral pels núvols després d’haver aconseguit entre setmana la classificació per a la següent ronda a la FIBA Basketball Champions League. De cara al duel d’aquesta tarda, el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, Paco Vázquez, va manifestar que “serà un partit difícil com tots els que juguem a la lliga i contra un rival que té molt bons jugadors i que està fent molt bé les coses”, i va afegir que “a més juguem en un pavelló que té un dels millor ambients de la lliga com tothom sap”. A nivell tècnic, el balear va destacar que “són molt intensos a nivell interior, i també són molt perillosos des de fora. Segur que és un duel complicat perquè volen estar a dalt i dins de la batalla per acabar entre els vuit primers”. En aquest sentit, l’aler Dejan Todorovic va assenyalar que “és un equip molt complet i agressiu amb alguns dels jugadors exteriors més perillosos de la lliga com Mc Fadden i Benite”. Els tricolors van guanyar la Penya amb un triple a l’últim segon de Clevin Hannah en el primer final ajustat que cau a favor del MoraBanc, i Paco Vázquez va declarar que “ens pot ajudar a nivell mental”, mentre que Dejan Todorovic va afirmar que “guanyar un partit com el de dimecres sempre agrada, però està clar que si pots sempre has d’intentar resoldre les coses abans”.

PENDENTS DE MUSLI

Amb el retorn de Moussa Diagne i Nacho Llovet, Dejan Musli és l’únic dubte del MoraBanc per al matx d’aquesta tarda. El pivot ha arrossegat un fort refredat durant aquesta setmana que va fer que no pogués jugar el duel contra el Joventut de Badalona a l’Eurocup, però ahir va viatjar amb la resta de companys a Burgos, i està previst que pugui jugar, tot i que s’haurà de veure en quines condicions ho fa.

PRECEDENTS

El MoraBanc Andorra mai ha guanyat al Coliseum ANDORRA LA VELLA. El MoraBanc Andorra visita avui una de les pistes en què mai ha guanyat, ja que ha perdut els dos partits contra el San Pablo Burgos al Coliseum a la Lliga Endesa. Totes dues desfetes, però, han estat per diferències petites de sis punts com a màxim. A l’estrena dels burgalesos a l’ACB van derrotar els tricolors 92-86 en un duel decidit al final que va tenir Deon Thompson com el més destacat, mentre que el curs passat es van imposar 66-62 en un duel que va tenir Huskik com a líder pels locals.

tracking