Tennis

Espot i Riva reben Vicky Jiménez després del triomf a Austràlia

La jove esportista ha visitat el Diari aquest matí i ha assegurat que el tennis és "gaudir d'un patiment", però que "no ho canviaria per res"

Espot i RIva reben a Vicky Jiménez després del triomf a AustràliaAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Cultura i Esports, SílviaRiva, i el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, han rebut aquesta tarda a Govern a latennistaVickyJiménezKasintsevai els seus pares per fer-li un petithomenatgedesprés de la victòria a l'Open d'Austràlia Junior. L'esportista hamostratla copa de campiona a Espot iRiva, els quals li han fet entrega a latennistad'un obsequi i un ram de flors.

ENTREVISTA A LA CAMPIONA

"Eltennisés gaudir del patiment. És un patiment que m'agrada però no puc dir que és difícil. Estàsviatjant pel món i coneixent noves cultures. És una sort", ha explicat la jovetennistaVickyJiménezKasintsevadurant una entrevista pel Diari d'Andorra després de proclamar-secampionade l'Open d'Austràlia Junior, el passat dissabte. Latennistas'ha mostrat molt contenta amb la fita assolida, i ha explicat que un dels objectius de la temporada era "jugar unGrandSlami guanyar-lo". A més, ha explicat que després d'aquesta victòria "estic molt agraïda a tothom que m'està donant suport, realment m'ha ajudat molt. És un plaer"

"El tennis és gaudir del patiment"

tracking