“Hem de posar una solució”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No és gens habitual, però ahir Ibon Navarro va comparèixer en roda de premsa abans que parlessin els jugadors. Després d’una llarga xerrada del tècnic en acabar el partit, els mateixos jugadors es van quedar reunits una llarga estona comentant la situació del partit d’ahir. Mentre ho feien, el vitorià va acudir a la sala de premsa on va analitzar una de les pitjors derrotes de la temporada. “És una de les pitjors actuacions que recordo del nostre equip. Hem jugat sense energia, sense intensitat”, va començar valorant el tècnic del MoraBanc, que veia com “aquests tres últims partits hem arribat al final sense energia i sense espurna. Hem de trobar el motiu i posar una solució”. El tècnic va explicar que hi ha moltes raons que expliquen les tres derrotes seguides, però una d’aquestes era que “portem moltes setmanes sense el termòstat d’energia d’aquest equip (Diagne). Hem d’encertar amb la tecla i trobar aquesta solució. No hi ha un sol motiu”. Sobre la complicada classificació per als quarts de final, Navarro va comentar que “ho tenim molt difícil, però en aquest grup tan igualat hem de lluitar fins al final. Ara tenim dos partits decisius contra l’Unicaja. Si volem tenir alguna opció hem de guanyar els dos o tenir un molt bon average”

JUGADORS

Guille Colom

"HEM D'ARREGLAR AIXÒ RÀPID"

No és perdre un partit, sinó com l’hem perdut, amb aquesta actitud, el ritme que hem jugat i tot. Hem d’arreglar això ràpid perquè no som un equip diferent que no vam jugar contra Saragossa fa res”, va assenyalar el capità del MoraBanc.

Dejan Todorovic

"TAMPOC ENS HEMD E TORNAR BOJOS"

“Els dos últims partits hem perdut és per culpa nostra. Hem d’assumir-ho i seguir endavant. Tampoc ens hem de tornar bojos”, indicava l’aler, que afegia sobre el Top-16 que “serà complicat, però no deixarem de lluitar-ho, encara tenim opcions”.

tracking