Bàsquet

El MoraBanc Andorra jugarà la Copa

El triomf del del Bilbao al Palau Blaugrana (92-94) ha allargat la incertesa, però la derrota del Gran Canària a casa contra el Baskonia (72-89) ha certificat la presència dels tricolors al torneig per tercer cop a la història

El MoraBanc Andorra jugarà la Copa del ReiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra estarà entre el 13 i 16 de febrer a Màlaga per disputar la tercera Copa del Rei de la seva història. Després de la derrota d'ahir a Manresa, els tricolors depenien d'altres resultats, i la primera possibilitat que donava el bitllet pel torneig del KO als homes d'Ibon Navarro no s'ha complert, ja que el RETABet Bilbao Basket ha assaltat el Palau Blaugrana amb un triomf impressionant a la pròrroga per 92-94. Amb aquest marcador, els tricolors havien d'estar pendents del Gran Canària a casa contra el Baskonia, i en cas de triomf dels canàris, del duel directe de la tarda entre València i Joventut de Badalona. El conjunt insular ha caigut a casa contra els de Vitòria (72-89), i aquesta derrota ja ha segellat matemàticament la presència del MoraBanc a la Copa del Rei sense haver d'esperar al partit d'aquesta tarda.

Els tricolors, doncs, seran un dels vuit equips que estigui demà al sorteig de la Copa que arrencarà a les 12.00 hores a l'Auditori del Museu Picasso de Màlaga, i ja saben que s'enfrontaran als quarts de final a un dels caps de sèrie del torneig: Barça, Madrid, Saragossa o Tenerife. El sorteig es podrà seguir en directe a les xarxes socials de la lliga ACB, estarà presentat per Ibai Llanos, i comptarà amb els actors malaguenys Pablo Puyol i Canco Rodríguez com a mans innocents.

El MoraBanc Andorra jugarà la Copa del Rei

El MoraBanc Andorra jugarà la Copa del Rei

tracking