L'Andorra tanca l'any en llocs de play-off (1-1)

Va empatar a la Nucia amb gol de Casadesús després d’haver encaixat una diana als 43 segons

L'Andorra tanca l'any en llocs de play-off (1-1)FC ANDORRA

L’FC Andorra va sumar ahir un punt treballat al camp de La Nucia (1-1) que fa que els homes de Gabri García tanquin el 2019 en posicions de play-off d’ascens a Segona Divisió. Ara l’equip agafarà unes merescudes vacances, i no tornarà a jugar fins al cap de setmana del 4 i 5 de gener, quan rebrà l’Olot a Prada de Moles a l’últim partit de la primera volta de la Segona Divisió B. El partit no començava gens bé per als tricolors, que, quan no s’havia complert ni el primer minut de joc, ja es veien a sota al marcador gràcies a un gol de Javi Cabezas, que va aprofitar una centrada des de l’esquerra d’Hermosa per fet tot sol al segon pal el primer gol del partit amb una rematada de cap. Els tricolors no van trigar a reaccionar i Víctor Casadesús va estar a punt d’empatar en una ocasió que va atrapar Fornés en dos temps. No ho va poder fer a la primera, però a la segona ja no va fallar, i el davanter balear va empatar el partit al minut 18 amb una rematada des del punt de penal després d’aprofitar una centrada de Rai Marchan. L’empat va donar ales als tricolors, que van fer-se amb el domini del partit i les millors ocasions, com una de Rai dins de l’àrea que va anar per sobre, o un xut de Casadesús que tampoc va trobar porteria, i que va fer que el marcador arribés amb empat a un gol al descans. A la segona meitat, l’FC Andorra va mostrar-se encara més dominador, però sense gaudir d’ocasions clares, mentre que la Nucia es mostrava pràcticament inofensiu i sense fer que Nico Ratti hagués d’intervenir. Als tricolors els costava generar oportunitats fins que en gairebé dos minuts en van tenir dues que haurien pogut decantar el partit, primer una d’Iker amb un xut que va marxar desviat, i després una de Moha Keita que va treure Òscar Fornés amb una gran intervenció sota pals per poder evitar el gol tricolor. Al tram final va ser la Nucia qui va gaudir de les ocasions més clares i, fins i tot, va reclamar dos penals no xiulats per l’àrbitre, però Nico Ratti va evitar un parell d’ocasions dels alacantins, mentre que els tricolors responien amb un xut de Musa JR que el porter local va enviar a cóner, i amb una última ocasió de Rubén Bover al minut 93, que no va veure porteria i que va fer que finalment tots dos equips es repartissin els punts. L’FC Andorra gaudirà ara d’uns dies de vacances i aprofitarà per intentar recuperar alguns jugadors de cara al tram decisiu de la temporada com Jilmar, que no està previst que arribi al primer partit del 2019, però sí que ho podria fer per al segon, contra l’Espanyol B. El que haurà d’esperar una mica més, és la recuperació d’Ernest Forgas, que no està previst que reaparegui fins a mitjans de febrer.

GABRI, SATISFET

Després del partit, el tècnic del conjunt tricolor, Gabri García, va manifestar que “hauríem firmat estar amb 31 punts a aquestes alçades del mes de desembre”, i va afegir que “estic satisfet i orgullós de l’equip i de com s’han mantingut des de l’inici en zona de play-off”. Per últim, l’entrenador tricolor va assenyalar que “ara hem de continuar en aquesta mateixa línia, progressant i creient en el treball que estem fent”.