La Copa, a Prada de Moles

Si no hi ha sorpreses de darrera hora, l’FC Andorra disputarà a casa, a Encamp, l’eliminatòria davant del Leganés

La Copa, a Prada de MolesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La prioritat per a l’FC Andorra, des que es va classificar per a la primera eliminatòria de la Copa del Rei ha estat sempre poder disputar el partit davant el Leganés, a casa, a Prada de Moles. En diverses ocasions, tant els jugadors, com la direcció esportiva, com el mateix Gabri García han comentat que la intenció i la preferència principal era no moure’s de Prada de Moles, tot i els problemes de logística que hi podria haver. Si no hi ha un canvi sobtat o alguna dificultat inesperada, l’equip tricolor podrà disputar el partit davant l’equip madrileny al seu estadi. Tot i això, la situació no serà tan fàcil, ja que s’hauran d’instal·lar torres d’il·luminació extra per corregir la mancança existent en aquest concepte, mesura necessària per tal que el partit sigui retransmès per televisió. Aquesta setmana, operaris de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) visitaran els camps dels equips locals de les 16 eliminatòries de Copa que s’han de televisar per inspeccionar les instal·lacions i, en cas que així sigui, per detectar algunes limitacions. En aquest sentit, una hipotètica falta d’il·luminació a Prada de Moles haurà de ser corregida pel club tricolor i amb els seus recursos, tal com van assegurar ahir fonts de l’RFEF al Diari d’Andorra.

Etiquetes:

Partit televisat per DAZN

En qualsevol cas, l’Andorra-Leganés és un dels 16 partits de Copa del Rei que seran retransmesos per televisió. L’enfrontament es podrà seguir per la plataforma DAZN, que s’ha quedat un paquet de 14 eliminatòries. Els altres dos partits correspondran a Mediaset, el Bergantiños-Sevilla i l’Antoniano-Betis, que seran oferts per MiTele Plus.

D’altra banda, el Leganés ha sol·licitat al departament de competicions de l’RFEF avançar el partit, fixat en primera instància per dijous 19 de desembre, a dimarts 17. Aquesta petició de canvi de data, que compta amb el suport de l’FC Andorra, es basa, principalment, en els horaris preestablerts per LaLiga per a la jornada anterior i posterior per al conjunt madrileny, així com la distància que recorreria en pocs dies l’expedició pepinera. En la jornada anterior a la Copa, el Leganés juga divendres 13 a Mendizorrotza davant l’Alabès; mentre que la jornada posterior tindria lloc diumenge 22 a les dotze del migdia, a Butarque davant l’Espanyol. En aquest cas, el Lega tindria tot just dos dies sense partit, en cas de jugar-se en l’horari establert per l’RFEF, dijous 19.

LA PLANTILLA I EL COS TÈCNIC, MOLT TRANQUILS DAVANT LA SEGONA DERROTA

Tres mesos i 12 partits després, l’Andorra va assaborir la fel de la derrota. El Cornellà es va convertir en el segon botxí del curs per als andorrans però, malgrat tot, l’equip va sortir del Municipal amb el cap ben alt i amb la tranquil·litat que dona no haver renunciat al seu ideari i a la seva filosofia. “Sabíem que, lògicament, algun dia arribaria la derrota. Fa tres mesos que vam perdre al camp de l’Espanyol B i això diu molt d’aquest equip”, explica el tècnic, Gabri García. “És un xoc, la veritat, però, hem caigut dignament”, va afirmar. El migcampista Rubén Bover explica que “a Cornellà la pilota no va voler entrar i l’equip va jugar bé. Això pot passar però seguim a dalt”. Bover hi afegeix que “evidentment, mai s’està preparat per perdre però l’equip va fer un gran partit i ells van ser més eficaços”. En una línia molt semblant es va mostrar Musa Sidibé, que va xutar una de les pilotes que es van estavellar a la fusta, a Cornellà. “Havia d’arribar la derrota alguna vegada però estem molt contents malgrat tot perquè l’equip va tenir personalitat i, si hem de perdre, que sigui sempre així.” L’extrem malià lamenta, però, que amb els empats de Lleida i Castelló “era important haver guanyat per retallar la distància amb els de dalt, però no passa res”.

tracking