L'Enfaf s'endú la victòria al camp del Pardinyes B després d'un partit d'infart resolt al tram final (2-3)FAF

L’Enfaf va aconseguir una victòria agònica al camp del Pardinyes B per 2-3 gràcies a un gol de Lia Gil al tram final del partit.

Les tricolors van avançar-se a tocar del descans gràcies a la diana de Marina Fernàndez al minut 43, però les locals, gràcies a Laura Puig-gros, van reaccionar a la jugada següent i el duel va arribar amb empat a un gol al descans. L’Enfaf va tornar a avançar-se amb un gol d’Erica al 65, i Andrea Rodríguez va fer el 2-2 al 84. Semblava que el matx acabaria amb empat, però Lia Gil, al minut 89, va fer la diana definitiva per al conjunt de José Antonio Martín.