L'FC Andorra busca el segon triomf seguit contra el Cornellà

Els tricolors visiten un equip que arrossega una bona dinàmica

L'FC Andorra busca el segon triomf seguit contra el CornellàFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra visita aquesta tarda l’UE Cornellà (18.00 hores) a la recerca de la segona victòria consecutiva. Després de trencar la ratxa d’empats contra l’Ebro, els triclors buscaran sumar tres punts en un camp complicat.

Etiquetes:

El tècnic dels del Principat, Gabri García, va manifestar que “serà un partit difícil perquè porten una dinàmica bona, i les dimensions del camp són petites i la gespa no és la millor”, i va afegir que, “a més, l’equip és un gran equip i estan en clara progressió, així que segur que és un partit molt complicat”.

Sobre el rival que poden trobar-se aquesta tarda, va destacar que “és un equip que pot jugar molt bé en camps grans, però al seu camp també és capaç d’adaptar-se i canviar l’estil de joc”. Pel que fa a com ha de jugar l’FC Andorra, va assenyalar que “haurem de fer un joc més directe, buscant l’esquena dels defenses en profunditat i les segones jugades, i hem d’igualar-los en intensitat i concentració”, i va agregar que “crec que ens vindran a buscar, perquè saben que ens agrada sortir des del darrere”.

El Leganés, favorit a la Copa

El propietari de l’FC Andorra, Gerard Piqué, va parlar ahir després de la victòria del Barça al camp del Leganés, rival dels tricolors a la Copa, i va declarar que “és un bon equip i el més normal és que elimini l’FC Andorra”.

tracking