hoquei patins

El Seat Andorra HC cau a casa i continua com a cuer (4-8)

El Seat Andorra HC cau a casa i continua com a cuer (4-8)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Seat Andorra HC segueix immers en una mala dinàmica i va tornar a perdre a casa, en aquest cas contra el Vendrell, per un contundent 4-8 que el deixa una setmana més ocupant l’última posició dintre del grup B de la Primera Catalana.

El conjunt català va sortir millor que els tricolors i van agafar una renda de tres gols a la primera meitat, tot i que els tricolors van apropar-se amb dues dianes d’Àlex Garcia. Però el Vendrell B va reaccionar amb dues dianes més abans del descans per situar el 2-5 abans de passar pel vestidor.

A la represa, els homes de Wiffy Balart van intentar buscar la remuntada, però el Vendrell va mantenir-se ferm i liderant el marcador en tot moment tot i les dianes de Gerard Caminal i Oriol Estrany que van deixar el partit amb el 4-8 definitiu.

Amb la derrota, el Seat Andorra HC segueix últim després d’onze partits, ja que només ha sumat una victòria, mentre que ha perdut els deu duels restants. La setmana vinent, els homes de Wiffy Balart s’enfrontaran al CP Bell-lloc, un altre dels rivals directes, ja que també se situa a la part baixa de la classificació del grup B de Primera Catalana.

tracking