Patinatge sobre gel

L'Open d'Andorra tindrà 165 inscrits

La setena edició del campionat batrà tots els rècords de participació anteriors

L'Open d'Andorra tindrà 165 inscritsFAEG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Open internacional d’Andorra de patinatge sobre gel arriba enguany a la setena edició i ho fa amb rècord de participació, ja que al Palau de Gel, a Canillo, s’hi congregaran 165 patinadors provinents de 22 països, que suposa la major xifra assolida fins al moment. Tot i el rècord, el nombre de patinadors encara hauria pogut ser més gran, ja que també estava prevista l’arribada de 12 patinadors de l’equip de Bielorússia, que finalment seran baixa a l’esdeveniment. Entre aquests 165 patinadors que s’han inscrit al campionat també hi haurà deu representants del país, Timothée Manand i Tània Margarido en sènior, Elvis Caubet, Àngela Camp i Paula Margarido en júnior, i Raúl García, Ainara Zazo, Ariadna López, Andrea Pazos i Emma Hidalgo en basic novice.

Durant la jornada d’avui es faran els primers entrenaments de la competició i també se sortejaran els ordres de sortida a cadascuna de les categories, mentre que la competició arrencarà demà, quan entrin en escena els competidors de les categories més baixes. La competició s’allargarà fins diumenge a la tarda, quan els patinadors sènior tancaran el torneig.

Des de la FAEG (Federació Andorrana d’Esports de Gel) es va fer una valoració positiva del nombre d’inscrits a l’Open internacional d’Andorra, i el president, Josep García, va manifestar que van creixent “any rere any, i cada cop ho fem més perquè donem una bona imatge”. A més, el president de la federació hi va afegir que “en pocs campionats hi ha tants participants en la modalitat de de dansa i, a més, també hem crescut entre els participants individuals tant en sènior com en júnior”.

tracking