Gabri veu amb bons ulls el Nacional

La plantilla de l’FC Andorra s’exercita a l’Estadi i contacta amb la nova gespa

Gabri veu amb bons ulls el NacionalFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“L’Estadi ens ha causat una bona impressió, la pilota corre bé, i és el que ens agrada i ens interessa, que la pilota vaig ràpid.” Per complicacions derivades per la neu i amb el terreny de Prada de Moles gelat, la plantilla de l’FC Andorra va preparar ahir a l’Estadi Nacional el seu compromís de lliga de diumenge davant l’Ebro. El tècnic de l’FC Andorra, Gabri García, es va felicitar per l’estat de la nova gespa i la sessió de treball dels tricolors en el possible escenari de l’eliminatòria de Copa podria obrir la porta a suposicions que, de moment, són només això. El club està a l’espera del sorteig i que es facin les comprovacions pertinents —les televisions manen en el tema de l’enllumenat— per saber si podran disputar el partit a Prada de Moles. En qualsevol cas, Gabri va afegir que la gespa del Nacional “permet que hi hagi ritme i, de moment, per a l’entrenament què hem fet, la superfície ens dona bones sensacions i ens hem trobat còmodes”.

Etiquetes:

En cas que el partit s’hagués de disputar a l’Estadi Nacional, el tècnic va reconèixer que ho veuria amb bons ulls. “Sí, tot i que el que voldríem és que es jugués al nostre camp, a Prada de Moles, que és on estem habituats. Les circumstàncies de l’enllumenat no sé quines seran, les que dicti la federació després del sorteig, tampoc i, a partir d’aquí, s’ha de trobar una solució. Si és a Prada de Moles, molt millor, però si hem de buscar alternatives aquest [Estadi Nacional] és un bon estadi per disputar el partit”.

El que sembla evident és que la darrera opció, que no es preveu, és que l’eliminatòria hagi de sortir del Principat. Rebre un equip de Primera Divisió al país a la Copa després de 24 anys fa que tots els esforços s’unifiquin cap a una mateixa direcció. “Nosaltres som els primers que volem que el partit es jugui a Andorra. Feia 10 mesos semblava impossible poder rebre un equip de primera i ara estem davant d’una gran oportunitat per tenir-ho”, va subratllar el tècnic tricolor. Per això, Gabri va destacar que “a partir d’aquí, s’ha de veure si les circumstàncies ho permeten o no. Si no hi ha infraestructura per acollir el partit l’haurem de buscar fora. Si tots posem de la nostra part i les infraestructures estan a l’alçada del que demana la competició, evidentment, que volem jugar a Andorra”.

tracking