motociclisme

España correrà els Ice Gladiators i el Trofeu Andros

Disputarà l’AMV Cup, la competició paral·lela reservada per a motos

España correrà els Ice Gladiators i el Trofeu Andros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristian España no participarà finalment al Ral·li Dakar del proper mes de gener i disputarà els Ice Gladiators i el Trofeu Andros, tal i com va anunciar ahir ell mateix al seu compte de Facebook.

El pilot havia estat estudiant durant els últims mesos la possibilitat de córrer el Dakar, ja que comptava amb una moto i un equip (no es tractava del conjunt GasGas), però estava acabant de buscar patrocinadors per poder sufragar el cost de la seva participació. Finalment no disputarà el ral·li més dur del món, que enguany es farà a l’Aràbia Saudita a principis de gener, i se centrarà en les competicions de gel.

España no fallarà a l’edició d’enguany dels Ice Gladiators, el campionat d’Andorra de motociclisme sobre gel, en què és un dels participants habituals de cada any. De fet, l’any passat va acabar en sisena posició a la general del certamen que es diputa al Circuit d’Andorra - Pas de la Casa. A més, també disputarà el Trofeu Andros, concretament en la categoria AMV Cup, que és la competició dintre del Trofeu Andros que està reservada a les motos. La prova andorrana de la competició serà el cap de setmana del 20 i 21 de desembre.

tracking