L'FC Andorra vol conquerir el Johan Cruyff

Després de dos empats consecutius, l’equip visita el Barça B amb la presència de Piqué a la llotja

L'FC Andorra vol conquerir el Johan CruyffFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra té aquesta tarda un dels reptes més atractius de la temporada en lliga regular, la visita a l’Estadi Johan Cruyff per enfrontar-se amb el Barça B (18.00 h Esport 3 i Footers). El filial de García Pimienta és un equip en clara progressió, ja que ha sumat set punts dels darrers nou i al seu estadi només ha cedit dos empats i els dos pel mateix marcador (2-2) davant el Nàstic i l'AE Prat.

Etiquetes:

L'FC Andorra ha sumat dos empats consecutius, davant Oriola i Llagostera, i només ha pogut guanyar un dels darrers cinc partits, a casa davant l'Hèrcules. "La part positiva és que hem jugat nou partits sense perdre, només hem encaixat sis gols i som l'equip menys batut de la categoria", va comentar el tècnic, Gabri García, abans del desplaçament a Barcelona. “El campionat està sent molt igualat i cada setmana hi ha molts empats. Hem empatat quatre de les darreres cinc setmanes i seguim en llocs de play-off. Això et demostra la igualtat de la categoria i la importància de, si no pots guanyar, poder sumar", va afegir. En aquest sentit, el tècnic de Sallent va exposar que "en els últims tres empats hem aconseguit el més complicat, que és avançar-nos en el marcador”. Aquí, Gabri es va sincerar i va ampliar que “després, no sé si va ser per falta de convicció, però semblava que ens conformàvem amb el gol i al final ens va penalitzar el rival amb l'empat. En tots aquests partits que hem anat davant al marcador hem seguit tenint ocasions i, per tant, ens falta creure'ns-ho més, ser ambiciosos i anar a guanyar descaradament".

Monopoli de la pilota

Un encontre davant d'un rival, el Barça B, amb una filosofia similar a la de l’FC Andorra, la d'intentar ser protagonista, tenir la pilota i fer possessions llargues. "Jugar a l'Estadi Johan Cruyff, a part de molt especial, és bo per a nosaltres, ja que en camps grans sempre ens hem sentit còmodes. És una bona oportunitat davant d'un equip que s'està consolidant a casa amb gran resultats", va indicar Gabri. A més, va destacar, "gran part dels jugadors amb els quals ens enfrontarem els vam entrenar nosaltres al Barça, els hem vist evolucionar i créixer i això fa molta il·lusió".

Per la visita a Barcelona, tal com vam explicar ahir al Diari, Rubén Bover és la gran novetat a la llista de l’equip andorrà, després d’una recuperació gairebé miraculosa del trencament de costella. Una dolència de la qual no està encara recuperat al cent per cent però sí que li permet jugar amb garanties. Bessone, amb molèsties, i Gaffoor, per sanció, són les baixes en una nòmina on tampoc hi ha Rai ni Pachón i on apareixen Feher i Cervós. Tal com es presenta el partit és complicat aventurar-se amb un onze però aquest podria ser el format per Ratti, una línia de tres centrals amb Martos, Vilanova i Dot, dos carrilers amb Loureiro i Jilmar, Bover, Riverola i Casadesús al mig del camp i a dalt Moha Keita, Musa i Ernest Forgas.

tracking