Rubén Bover apunta a l'Estadi Johan Cruyff

El migcampista balear retalla els terminis en la seva lesió i podria reaparèixer davant el Barça B

Rubén Bover apunta a l'Estadi Johan CruyffXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les previsions inicials assenyalaven un mes de baixa per a Rubén Bover després de patir un trencament de la costella el 19 d’octubre passat. Un recuperació excepcional, amb un tractament específic, i les ganes del futbolista de tornar a l’equip el col·loquen al llindar de la convocatòria de l’FC Andorra per enfrontar-se demà (18.00 h) al Barça B a l’Estadi Johan Cruyff. Amb tot, Bover ja es va exercitar ahir amb el grup amb tota normalitat i el tècnic tricolor, Gabri García, no el va descartar per a Barcelona. “Gaffoor, per sanció, i Rai sí que estan descartats definitivament però Rubén [Bover] ha començat avui [per ahir] a entrenar-se i veurem la seva evolució per veure si podem comptar amb ell”.

Etiquetes:

Les baixes poden fer que Gabri segueixi apostant pel dibuix amb cinc defeneses, tres centrals i dos laterals llargs, que suporta l’equip des de fa dues jornades, davant l’Oriola i el Llagostera. “No ho sabem, però hem de continuar amb el que creiem que ens està funcionant bé i encara no ens hem plantejat quin sistema farem servir. Tot i això, és a partir dels jugadors que tenim quan decidim el sistema que millor es dona per aquests jugadors que tinguem disponibles”, va explicar el tècnic tricolor. Gabri, però, va recordar que “hem intentat reconstruïr l'equip cada setmana i els jugadors han entrat i ho han fet bé, com ara Palanca”.

Per al tècnic català, el del Barça B és “un duel molt maco de jugar però, alhora, molt complicat”. Gabri va afegir que “ja sabem que a la lliga de tres punts els empats penalitzen, però anem sumant i això també és important. A casa, a Prada de Moles, ens trobem bé i excepte el Vila-real i el Llagostera -dos empats- tot està sent victòries i ara hem de trobar també la comodita fora d’Andorra”.

L’FC Andorra B, imparable

D’altra banda, l’Andorra B, el filial que dirigeix Carlos Sánchez el Maño segueix la seva intractable trajectòria al grup 21 de Quarta Catalana. Els tricolors es van posar al dia en la competició i ahir van golejar el Bell·lloc a Prada de Moles (7-1) en un partit corresponent a la primera jornada i que els andorrans encara tenien pendent. Ricard Fernández Cucu va tornar a erigir-se en protagonista amb 4 gols, ja en porta 12, i el nebot de Shakira, Tarik Mebarak es va estrenar al fer el segon gol. L’equip és encara més líder i ja suma 22 punts, 6 més que el segon classificat, el Vilanovenca.

tracking