Segona derrota seguida del VPC contra el Muretain (30-18)

Els del Principat no poden guanyar tot i la bona primera part, en l’últim partit abans de tornar a jugar al Nacional

Segona derrota seguida del VPC contra el Muretain (30-18)VPC

El VPC Andorra va encaixar ahir la segona derrota consecutiva, al camp de l’RC Muretain, l’actual segon classificat del seu grup de la Divisió d’Honor. El conjunt del Principat no va poder mantenir el bon nivell al llarg dels 80 minuts després de realitzar una bona posada en escena. I és que els tricolors es van situar davant al marcador amb un assaig fet per Agustín González, que va transformar Ramas Jinashvili, i un cop de càstig, que van anar precedits per una penalitat local (3 a 10). No obstant, el Muretain va poder capgirar la situació abans del descans amb un assaig als instants finals i una penalitat a l’última jugada (13 a 10).

A la represa, el VPC es va seguir desinflant i els locals ho van aprofitar per ampliar la diferència. Només començar, assaig transformat, i una penalitat per a cada equip (23 a 13). Posteriorment, el VPC va respondre amb un assaig fet per Toni Moreno que Ramas no va poder transformar (23 a 18). Ja cap al final, els locals van fer un nou assaig transformat i van situar el 30 a 18 final. “Hem començat molt bé i molt seriosos, però al llarg del partit ens hem anat diluint i potser hem entrat massa en provocacions que ens han fet”, va valorar el tècnic del VPC, Jonathan Garcia.

El d’ahir va ser l’últim partit de l’equip abans del retorn a l’Estadi Nacional amb la nova gespa aquest diumenge. “Ja sabíem que seria difícil aguantar tant temps sense jugar davant del nostre públic”, va valorar Xepi en referència a les dues derrotes seguides. Amb la d’ahir, el VPC es va situar a la meitat de la classificació, és a dir, cinquè, amb 14 punts i les mateixes victòries que desfetes.

DESFETA DEL FEMENÍ EN L'EXILI A PRADA DE MOLES

El VPC femení va jugar ahir el partit d’exili a Prada de Moles pel canvi de gespa a l’Estadi Nacional. Les tricolors van caure amb claredat davant l’Inef Lleida, líder del seu grup, amb només un assaig de Fanny Sebastian, transformat per Nàdia Olm (7 a 48).