Victòria patida de l'FC Andorra, que segueix líder (2 a 1)

Una expulsió a Moha fa que el conjunt del Principat acabi demanant l'hora en un partit que tenia controlat davant l'Hèrcules

Victòria patida de l'FC Andorra, que segueix líder (2 a 1)FCA

L'FC Andorra s'ha retrobat avui amb la victòria, però ha hagut de patir de valent per fer-ho. El conjunt dirigit per Gabri Garcia ha dominat amb claredat a l'Hèrcules gairebé tot el el partit, però Moha Keita ha estat expulsat per doble targeta groga al minut 70 i ha complicat molt les coses als tricolors, que al final han salvat els tres punts.

Molt abans, al minut 5, Ernest Forgas ha inaugurat el marcador en col·locar a la perfecció un xut des de l'interior de l'àrea, i poc després, al 26', Moussa Sidibé ha fet el segon en no poder fer res Falcon per aturar el seu característic xut des de fora l'àrea. L'FC Andorra ha tingut moltes altres ocasions per ampliar encara més el marcador fins al 70, però Moha Keita ha vist dues grogues en qüestió de dos minuts, la primera per una entrada clara per darrere i la segona per simular una falta, i l'Hèrcules s'ha ficat en un partit que tenia perdut. Al minut 83, Borja Pérez ha reduït distàncies, i el conjunt visitant ha assetjat la porteria de Nico Ratti fins el final. Els alacantins han vist com l'assistent li ha anul·lat un gol per un fora de joc al 86', ben assenyalat. Finalment, els tres punts s'han quedat a casa (2 a 1) i amb el triomf, l'FC Andorra manté el lideratge del grup 3 de Segona Divisió B una jornada més amb 17 punts.