fase de classificació eurocopa 2020

Partit clau per puntuar en el comiat de la polèmica gespa

Andorra rep Moldàvia amb l’objectiu clar de sumar, en el darrer matx a l’Estadi Nacional amb la superfície deficient

Partit clau per puntuar en el comiat de la polèmica gespa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana afronta avui (20.45 h) un partit marcat en vermell al calendari per molts motius. El principal és que si hi ha algun partit en què les opcions de puntuar són altes és aquest. El rival, Moldàvia, és la selecció més propera quant a nivell, i el factor camp podria tornar a ser decisiu. “Un dels objectius ha de ser intentar tornar a marcar a l’Estadi”, va assenyalar ahir el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, a la roda de premsa prèvia al duel. Amb tot, i recordant el partit de l’anada en què es va caure per la mínima, el tècnic va demanar prudència, com també va fer el capità, Ilde Lima, que va exposar que “sobre el paper és la selecció que tenim més a prop, però aquests són els típics partits que com t’equivoquis i infravaloris una selecció com Moldàvia te’n vas al descans perdent”.

Un altre dels al·licients importants d’aquest enfrontament és el comiat a la gespa de la polèmica, que només acabar el partit es traslladarà a Ordino i se n’ins­tal·larà una que en teoria serà de qualitat. Lima va recalcar que “no ha sigut una gespa ni a l’altura de les competicions, ni dels jugadors que venen, ni del país. Ens mereixíem una cosa millor des de fa molts dies. Esperem que aquesta vegada la gespa sigui l’adequada perquè vinguin jugadors del màxim nivell i no critiquin el nom d’Andorra”. Amb tot, ahir es va sentir una vegada més, i suposadament per última, la preocupació del rival, tot i que amb un punt d’ignorància. El seleccionador de Moldàvia, Semen Altman, va indicar que “és difícil per mi donar una opinió sobre la gespa. En un país on tot l’any és estiu, com es pot jugar en una gespa artificial? Hem demanat jugar en una de natural. No ho volia comentar, però com que m’ho heu demanat us responc amb tota sinceritat”.

Torna Marc Pujol

De la seva banda, el duel també estarà marcat pel retorn de Marc Pujol, que ahir va entrar per primera vegada en una convocatòria després de la forta lesió que va patir. “És un dels jugadors que ofensivament més poden aportar. Amb ell tindrem més opcions”, va assegurar Koldo.

tracking