El VPC s'endú un triomf a domicili contra el Tolosa UC

El VPC s'endú un triomf a domicili contra el Tolosa UCXAVIER PUJOL

El VPC Andorra continua amb la bona dinàmica i va obtenir la tercera victòria de la temporada a la Lliga d’Honor d’Occitània per 13-28. Els tricolors van arrencar per darrere al marcador, però abans del descans ja van capgirar l’electrònic amb els assajos de Pep Arasanz i Benjamin Taurinyà, aquest últim transformat per Ramas Jinashvili que va fer que el matx arribés amb 8-12 al descans.

A la represa, el conjunt de Jonathan García Xepi i David Kirikaixvili no va donar opcions als gals de tornar a entrar dins del partit i van sentenciar-lo gràcies a tres penalitats de Ramas Jinashvili, i a un assaig a les acaballes del matx d’Adrià Calvó transformat també pel xutador georgià del VPC Andorra.

Amb aquest marcador, els del Principat tanquen el primer tram del campionat amb tres victòries en quatre partits just abans de l’aturada pel compromís internacional dels isards contra Turquia. El tècnic Jonathan García Xepi, va explicar que “a la primera part hem jugat molt bé, tot i que pel marcador sembli que ha sigut millor la segona”, i va assegurar que “tot i això hem de millorar per quan vinguin rivals més forts”.