L'FC Andorra rep el Vila-real B amb l'al·licient de fer història

El líder afronta a Prada de Moles un test exigent davant del filial groguet, segon classificat

L'FC Andorra rep el Vila-real B amb l'al·licient de fer històriaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per veure la darrera vegada que l’FC Andorra gaudia del lideratge en solitari a Segona Divisió B a la història ha de remuntar-se a la jornada 26 de la temporada 88/89. Fa 30 anys que el conjunt tricolor no té l’oportunitat de situar-se al capdavant de la classificació amb algun avantatge de punts. Ara ho és, de líder, però empatat a 12 punts amb el rival que aquest migdia li voldrà discutir a Prada de Moles (12.00 hores) el lloc de privilegi del grup, el Vila-real B.

Etiquetes:

Un partit amb majúscules i que, en cas de victòria, faria que aquest equip entrés a la història, manant en solitari a la taula després d’aquell que dirigia el gallec Sánchez Iglesias. El filial groguet, dirigit per Miguel Álvarez, és un bloc que tracta bé la pilota i que voldrà proposar una filosofia semblant a l’andorrana. “Voldran treure la pilota i pressionar-nos a dalt. Entenc que serà un partit força atractiu per a l’espectador”. “És un equip valent, té molt bons jugadors, amb ambició i projecció i estaran, segur, a dalt” va afegir. Malgrat el lideratge de l’FC Andorra, Gabri no vol cap tipus d’eufòria. “El nostre objectiu ha de ser mantenir la categoria”, va comentar sense badar. “Ens hem trobat en cinc jornades que les coses han sortit bé i estem al capdavant de la classificació però som conscients que això és molt llarg i hem de mantenir els peus a terra”, va explicar. El tècnic tricolor té clar que “l’objectiu és mantenir el nivell”.

Fede Bessone i Iker Goujón segueixen sent baixa per lesió i Pinga encara no entrarà en els plans de l’staff tècnic. L’onze més probable serà el format per Ratti; Loureiro, Gaffoor, Vilanova, Jilmar; Rai, Riverola, Bover; Musa Sidibé, Moha Keita i Forgas.

tracking