ACB LLIGA ENDESA

Un MoraBanc sense descans vol reaccionar davant l'afició

El conjunt del Principat rep al Poliesportiu el Montakit Fuenlabrada, que arriba amb quatre dies de marge respecte el seu darrer partit pels menys de dos dels tricolors

Un MoraBanc sense descans vol reaccionar davant l'aficióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ni temps per lamentar-se ni per descansar. El MoraBanc Andorra afronta avui (18 h) el segon partit de la temporada, i el primer davant la seva afició, menys de 48 hores després de la dura derrota a la pista del València. El conjunt dirigit per Ibon Navarro espera poder oferir una bona reacció al mal debut amb l’ajuda del caliu infal·lible del Poliesportiu. “És un dels factors que potser vam perdre una mica l’any passat. Ens agradaria tornar al factor Bombonera que tants partits ens ha fet guanyar”, assenyalava ahir el segon entrenador de l’equip, David Eudal, que afegia que “és un bon dia per recordar el partit de la temporada passada contra el Fuenlabrada, quan l’afició ens va ajudar a aixecar-lo quan estava més que perdut”.

Hi ha un altre punt, però, que juga, i força, en contra del MoraBanc: els madrilenys van disputar el seu partit dimarts al vespre, mentre que els del Principat ho van fer dijous al vespre. Només acabar aquell matx, van agafar el bus per arribar de matinada a Andorra i fer ahir el primer entrenament. “Ells tenen dos dies més, però la situació és la que és. Aleshores, nosaltres no li hem de donar gaires voltes i el que hem de tenir clar és que, si no hem tingut més descans, haurem de sortir amb més ganes”, comentava Nacho Llovet.

Aquesta actitud de la qual parlava l’ala-pivot català, però, haurà de ser molt diferent de la mostrada dijous a la Fonteta. Començant per la intensitat, que no es va veure per enlloc contra el València, tret, potser, dels primers minuts de duel. “Ens va faltar duresa, intensitat i ritme competitiu. Tenim clar que no podem afrontar partits de l’ACB i l’Eurocup amb aquesta intensitat”, va exposar Eudal. “Hem de tenir la nostra identitat i a València no es va veure a la pista”, afegia el membre del cos tècnic.

Davant tindran un Fuenlabrada que tampoc ha arrencat de la millor manera la temporada. Primer amb una desfeta històrica a la Supercopa i després caient a casa contra el Burgos. Amb tot, Eudal avisa que “esperem un molt bon rival, i no el del partit de la Supercopa. Ens posarà les coses difícils”.

TORNA L'ESPECTACLE A CASA 133 DIES DESPRÉS

Han passat 133 dies des que el Poliesportiu no viu l’ACB en directe. Concretament, el darrer dia de competició al Principat va ser el 18 de maig, contra l’ara equip de LEB Or Breogan. En aquella ocasió, el triomf es va quedar a casa (91 a 84).

tracking