automobilisme

Podi del tàndem Vinyes-Font a la GT Cup Open Europe

El duo obté un triomf a la categoria AM i un segon lloc a la general

Podi del tàndem Vinyes-Font a la GT Cup Open EuropeFotoesport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou cap de setmana positiu per a Joan Vinyes, que va disputar la penúltima cita de la GT Cup Open Europe compartint el volant del Porsche GT3 amb Jaume Font. El tàndem va assolir una destacada segona posició i primera en la categoria AM (amateur) en la cursa inaugural que es va disputar al Circuit de Barcelona-Catalunya. Els dos pilots es van quedar a 10 segons dels guanyadors en una carrera que va estar marcada pel caos generat per l’aparició de la pluja just en el moment de la sortida. “L’opció de guanyar era real, però la segona plaça absoluta i primera en AM també era un gran resultat. Sens dubte estic molt satisfet i agraït al meu company i a l’equip pel treball realitzat”, va valorar Vinyes en acabar la primera prova.

A la segona, el desenllaç va ser més tranquil, però no van faltar les lluites. Amb tot, Vinyes i Font es van haver de conformar amb la sisena posició global i la quarta amateur. “Hem trobat el camí a seguir per millorar les nostres prestacions”, va comentar l’andor­rà en acabar.

Vinyes no podrà participar en la darrera cita de la GT Cup Open Europe, que es disputarà a l’autòdrom de Monza, ja que coincidirà en dates (del 9 a l’11 d’octubre) amb el Ral·li de Santander.

tracking